Obiteljske konstelacije : iskustvena radionica 18.02.

Obiteljske konstelacije : iskustvena radionica 18.02.

Konstelacije su metoda čijim se osnivačem smatra Bert Hellinger a njome se postiže da u krugu grupe aktiviramo obiteljsko polje pojedinca i stupimo u njega.

Time postižemo mogućnost da pratimo skrivene dinamike koje su se dešavale unutar obitelji nekad u ovoj generciji, a nekad i puno prije našeg rođenja. Činimo to iz razloga kako bismo dobili priliku vidjeti, osjetiti, doživjeti što se dešavalo u našoj obitelji i što je postalo dio nesvjesne dinamike koju isto tako nesvjesno preuzimamo i živimo, pri tom se žaleći na razne probleme za koje ne znamo uzrok.

Budući da članovi obitelji preuzimaju obiteljsku problematiku jer ju nesvjesno pokušavaju “ispraviti”, potrebno je vratiti se do uzroka problema i dati si priliku vidjeti problem, zatim ga pokušamo shvatiti i na kraju prihvatiti takvog kakav je. Osvještavanjem i prihvaćanjem uzroka dozvoljavamo da se u polju obitelji uspostavi ravnoteža koja nas oslobađa nepotrebnog tereta kojeg nesvjesno nosimo.

Budući je pristupanje u obiteljsko polje fenomen koji je teško znanstveno objasniti pozivam vas da dođete i prosudite sami o čemu se radi.

Kada: 18.02. nedjelja od 14-19 sati

Gdje: U Stobreču Ivankova bb (stara škola).

Voditeljica konstelacija: Lidija Kasalo, terapeut integrativne terapije, koordinator i učitelj pri CIR-u Split.

Prijave: su obavezne jer je broj mjesta ograničen.

Za prijave i dodatne informacije možete se javiti na mail:

kontakt@cir-split.com

Lidija – 095-820-9911

Mjesto održavanja predavanja: