Lidija Kasalo

Lidija Kasalo

Rođena sam 1976 u Splitu, gdje sam uglavnom i živjela. Od malih nogu najbitnije su mi obiteljske vrijednost, zajedništva i međusobnog povjerenja i djeljenja te sam i sama zasnovala svoju obitelj u kojoj imam tri sina te mogu na svoj način vrednovati obiteljske vrijednosti kojima sam privržena.

2006 se dogodila životna kriza. Izgubila sam put i smjer i nisam znala kamo dalje. Unatoč situiranom životu, ljepoj obitelji, podržavajućoj okolini našla sam se pred zidom. Nikakva racionalizacija više nije pomagala te sam se polako gubila u besmislu postojanja. Tad sam imala sreću i u svojim traženjima posegnula za CIR edukacijom. Krenula sam na put vraćanja sebi. Danas kad pogledam unazad osjećam i vidim veliku promjenu u svom svakodnevnom životu, odnosima unutar obitelji kao i sa prijateljima.

Moje osobne promjene su se odrazile i na moju obitelj, kao i na širu zajednicu, te sam 2008 godine pokrenula udrugu za pomoć roditeljima sa djecom sa posebnim potrebama SLON. U njoj sam mogla praktično provesti program CIR što mi je dalo dodatno samopouzdanje i pokazalo stvarnu snagu i učinkovitost CIR-ovog učenja. 2009 u suradnji s Tomislavom i Laslom osnivam Cir Split i od tada sam voditelj i učitelj pri splitskom CIR-u.

Posebna strast mi je raditi na obiteljskim odnosima kao konstalator obiteljskih konstelacija, jer kao obiteljska žena, majka, sa kompleksnim obiteljskim naslijeđem mogu jako lijepo i precizno detektirati obiteljske zapetljaje. To mi uz znanje iz CIR-a omogućuje izvanredne rezultate u radu s ljudima.

Terapeutska edukacija i praksa

2006 – 2010 – CIR trening

2010 – 2012 – Napredni CIR trening

2009 – 2013 – asistent Obitljskih konstelacija kod Svjetlane Bukovec

2009 – voditelji i učitelj splitskog Cir-a

2013 – Samostalni konstalator

2009 – Individualna terapija – privatna praksa

2008 – 2015 – Predsjednica udruge roditelja djece sa posebnim potrebama – SLON

Kontakt

Mobitel: 095/820-99-11

E-mail: lidija@cir-split.com